Metaalbewerking bij Beugels Metaalbewerking

BJ Beugels
bj beugels

Metaalbewerking bij Beugels Metaalbewerking in Drenthe

Beugels Metaalbewerking in Beilen (Midden-Drenthe) is een dynamisch bedrijf wat opgericht werd in 2011 door Beugels Metaalbewerking. Waar het als eenmanszaak begon, loopt er tegenwoordig steeds meer personeel. De grote bedrijven weten Beugels Metaalbewerking als geen ander te vinden, waardoor veel bekende namen de revue al hebben mogen passeren. Bij Beugels Metaalbewerking kunt u terecht voor alles op het gebied van metaalbewerking en machinebouw. Hierbij ligt onze focus voortdurend op het verwezenlijken van uw wensen. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij proberen dit voor u te realiseren. Hierbij denken we graag met u mee over een passende oplossing.

Wat voor vormen van metaalbewerking verzorgen wij?

U kunt bij ons terecht voor een zeer groot aantal verschillende werkzaamheden. Onderstaand vindt u onze specialiteiten op het gebied van metaalbewerking.

  • Lassen van Staal, RVS, Aluminium en Gietijzer
  • Montage in de constructie- en machinebouw
  • Reparaties aan onder andere werktuigen, voertuigen, machines, gereedschap
  • Onderhoud aan onder andere landbouwmachines en industriële machines
  • Zetwerk
  • Knipwerk
  • Bewerking van Corten staal

In welke sectoren zijn wij actief?

Onze klanten bevinden zich in zeer veel verschillende sectoren. Wij doen metaalbewerking en onderhoud voor onder andere de fabrieksindustrie, de agrarische sector en de maritieme sector. Omdat ons werk altijd maatwerk betreft, kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer uw bedrijf actief is in andere sectoren.

Maar dat betekent niet dat u alleen bij ons terecht kunt als u een zakelijke klant bent. Ook als consument helpen wij u graag verder. Wij hebben veel ervaring in het verwerken van cortenstaal voor bijvoorbeeld het maken van bloembakken of borderranden. Ook het maken van industriële tafels hebben wij veel ervaring in. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

metaalbewerking drenthe

Beugels Metaalbewerking: voor alles op het gebied van metaalbewerking in Drenthe

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op