0593 - 726150
Staalconstructies op maat laten maken door Beugels

Staalconstructies op maat laten maken door Beugels

Staalconstructies op maat laten maken door Beugels

Staalconstructie op maat laten maken

Wanneer u een staalconstructie op maat wilt laten maken, dan is het van belang dat dit door een bedrijf gedaan wordt dat goed weet wat het doet. Er zijn immers vaak eisen waaraan een staalconstructie dient te voldoen. Bij Beugels Metaal & Techniek hebben wij al vele staalconstructies geleverd en zijn wij goed op de hoogte van belangrijke specificaties. We werken altijd conform de processen zoals beschreven in de EN-1090. Tevens beschikken wij over een werkplaats voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Wij maken staalconstructies met zeer veel verschillende specificaties voor zeer veel verschillende toepassingen. Of het nou gaat om een stalen balk met een overspanning van 3, 5, of 8 meter, of een compleet ander project, wij maken de constructie volledig naar uw wensen. Wanneer u niet goed op de hoogte bent van wat er mogelijk is, nemen wij graag de tijd om dit met u door te nemen. Zo bent u er zeker van dat u tevreden zult zijn met het resultaat. Dit vinden wij erg belangrijk.

Bij Beugels Metaal & Techniek hebben we veel ervaring in de metaalbewerking en ook in het maken van staalconstructies. Ons bedrijf is gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). De staalconstructies die wij leveren, worden volledig op maat en naar uw wensen gemaakt. Maar niet alleen het formaat is in overleg volledig op uw wensen af te stemmen. Ook de afwerking en het soort stalen constructie wat u nodig heeft, stemmen wij graag samen met u af. Wij kunnen u goed adviseren over het soort constructief staal wat u nodig heeft.

Contact
Staalconstructies op maat laten maken door Beugels

Heeft u speciale wensen?

Dat is voor ons geen probleem. Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee, zodat we stalen constructies op maat kunnen maken volledig naar uw wens.

Contact

Stalen balk

laten monteren

Bent u ook nog op zoek naar een bedrijf wat u kan begeleiden of wat de gehele montage van uw stalen balk kan verzorgen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook met montage werkzaamheden hebben wij namelijk veel ervaring. Wij kunnen u daardoor volledig ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen, is het doorgeven van uw wensen en wij doen de rest.