Iets laten lassen door een lasbedrijf in Drenthe

waar kan ik iets laten lassen

Waar kan ik iets laten lassen? Bij Beugels Metaalbewerking in Drenthe

'Waar kan ik iets laten lassen?' vraagt u zich waarschijnlijk af. Nou, bijvoorbeeld bij Beugels Metaalbewerking in Beilen. Beugels Metaalbewerking is gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe) en is gespecialiseerd in alles op het gebied van metaalbewerking. Bij ons vindt u zeer ervaren lassers die u kunnen helpen met al uw laswerk. Wij beschikken over professionele apparatuur waardoor u bij ons verzekerd bent van een resultaat wat u bevalt. Het is bij ons ook mogelijk om op locatie iets te laten lassen. Iets laten lassen door een lasbedrijf in Drenthe? Beugels Metaalbewerking doet het graag voor u.

De lastechnieken waar wij gebruik van maken

Bij Beugels Metaalbewerking maken wij gebruik van de onderstaande lasmethoden.

Mig/Mag (CO2) lassen

MIG/MAG lassen staat voor Metal Inert Gass/ Metal Active Gas lassen. Dit zijn twee verschillende soorten, maar omdat enkel het gebruikte gas verschilt, wordt het als eenzelfde soort gezien. Bij deze techniek wordt er mechanisch een draad aangevoerd. Deze techniek gebruiken wij veel voor het lassen van bijvoorbeeld aluminium.

TIG lassen

Tig staat voor Tungsten Inert Gas. Deze techniek gebruiken wij veel wanneer de lasverbinding niet alleen stevig, maar ook netjes moet zijn. Bij deze techniek ontstaan namelijk bijna geen lasspetters. TIG lassen gebruiken wij voornamelijk voor het lassen van staal, RVS, brons, koper en Aluminium.

BMBE lassen

BMBE staat voor Booglassen met beklede elektrode. Dit lasproces valt onder het elektrisch booglassen en werkt met een afsmeltende elektrode die de elektrische boog tot stand brengt en tegelijk ook dient als lastoevoegmateriaal.

Voor wat voor laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht?

Bij ons kunt u terecht voor laswerkzaamheden aan zeer veel verschillende soorten metalen. Hieronder vindt u de metalen waar wij in gespecialiseerd zijn.

  • RVS laten lassen
  • Staal laten lassen
  • Aluminium laten lassen
  • Gietijzer laten lassen
  • Laten lassen van aluminium velgen
Lasbedrijf in drenthe

Iets laten lassen door een lasbedrijf in Drenthe? Beugels Metaalbewerking, hét adres voor al uw laswerk in Drenthe

Op zoek naar een lasbedrijf in Drenthe en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op