0593 - 726150
Machinebouw in Drenthe
100%
min
99%

Machinebouw in Drenthe

Machinebouw in Drenthe

Machinebouw bij Beugels Metaal & Techniek

Beugels Metaal & Techniek is gespecialiseerd in machinebouw. We ontwerpen, produceren en leveren machines in zeer uiteenlopende sectoren. Werkt u als ondernemer veel met machines, dan zult u wellicht soms tegen beperkingen aanlopen van deze standaard machines. U wilt graag efficiënter werken en vraagt zich af hoe dat mogelijk gemaakt kan worden. Wij kunnen zowel nieuwe machines produceren, als aanpassingen doen aan bestaande machines. Tevens kunnen wij onderhoud uitvoeren.

Heeft u vragen over het optimaliseren van uw bedrijfsproces in de vorm van aanpassingen aan uw machines, of wilt u nieuwe machines op maat laten maken? In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Machinebouw in Drenthe

In welke sectoren hebben wij ervaring?

Zoals we al noemden, hebben wel al veel machinebouw gedaan in diverse sectoren. Er zijn een aantal sectoren waarin we voornamelijk werkzaam zijn. Denk daarbij aan de fabrieksindustrie (zowel food als feed), de agrarische sector maar ook bijvoorbeeld de staalbouw. Machines komen we echter in vele sectoren tegen. Onze werkzaamheden zijn dan ook niet alleen beperkt tot deze sectoren. Wij leveren maatwerk en kijken graag samen naar wat er mogelijk is in uw situatie.

Contact