Stalen meubels op maat laten maken in Drenthe

Stalen meubels op maat

Stalen meubels op maat bij Beugels Metaalbewerking in Beilen (Midden-Drenthe)

Bent u op zoek naar een bedrijf wat voor u stalen meubels op maat kan maken? Een bedrijf wat voor u een stoere stalen tafelpoot bijvoorbeeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in de metaalbewerking en hebben voor een groot aantal klanten in Drenthe en omgeving stalen meubels op maat mogen maken. Van salontafels tot grote vergadertafels en van stoelen tot kasten: wat u wilt laten maken, zullen wij proberen te realiseren. Wij doen ons best om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en denken graag met u mee over hoe we invulling kunnen geven aan uw wensen.

Stalen tafelpoot op maat

Wilt u een stalen tafelpoot op maat laten maken? Dat kan, bij Beugels Metaalbewerking. Stalen tafelpoten worden steeds populairder, doordat het een industriële en stoere look aan het interieur geeft. In combinatie met een mooi houten tafelblad, geeft. Steeds meer mensen willen graag een industriële en stoere look in huis. Met een stalen tafelpoot op maat geeft u invulling aan deze wens.

Stalen tafelpoten kunnen wij in allerlei verschillende formaten en uitvoeringen leveren. Wilt u bijvoorbeeld een X poot? Of toch liever een V poot? In overleg is vrijwel alles mogelijk. Samen met u inventariseren we uw wensen en maken wij een tafelpoot die precies op deze wensen aansluit. Tafelpoten kunnen wij voor zowel binnen- als buitengebruik maken. Ook is het mogelijk om verschillende afwerkingen te kiezen voor een stalen tafelpoot op maat.

Aanpassingen aan stalen meubels

Heeft u bestaande meubels en wilt u hier graag een aanpassing aan laten maken? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Beugels Metaalbewerking. Voor iedere wens kunnen wij een oplossing bieden. Wij inventariseren graag samen met u de mogelijkheden.

Afgeronde projecten

Stalen meubels op maat

Stalen meubels op maat laten maken? Beugels Metaalbewerking helpt u graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor stalen meubels op maat? Neem vrijblijvend contact op