Cortenstaal op maat

cortenstaal op maat

Cortenstaal op maat

Cortenstaal is een zeer veelzijdige en duurzame staalsoort. Cortenstaal staat ook wel bekend als staal met roestvorming. Dit geeft cortenstaal zijn stoere en industriële uitstraling. En dat is ook direct de reden dat cortenstaal enorm geliefd is onder Nederlanders. Bijvoorbeeld voor het laten maken van cortenstalen plantenbakken, cortenstalen reclameborden, cortenstalen borderranden en natuurlijk nog veel meer. Bij Beugels Metaalbewerking hebben wij veel ervaring met het maken van producten van cortenstaal op maat.

Cortenstaal bloembakken, met of zonder bodem

Bent u op zoek naar een bloembak van cortenstaal? Deze kunnen wij uiteraard aan u leveren. Wij maken de cortenstalen bloembakken volledig op maat. Zo heeft u alle invloed op het formaat. Een langwerpige cortenstalen bloembak? Of toch liever een vierkante? Allemaal geen enkel probleem. De bloembakken die wij maken leveren wij inclusief afwateringsgaatjes, zodat het water weg kan lopen wanneer dit nodig is. Indien gewenst, maken wij de cortenstaal bloembakken zonder bodem.

Cortenstaal reclamebord

Cortenstaal reclamebord

Reclameborden moeten natuurlijk opvallen. En wat is er dan mooier en origineler dan een reclamebord van cortenstaal? Een cortenstalen reclamebord maken wij voor u op maat. Hierbij is het mogelijk om uw logo of door u gewenste tekst uit te laten snijden. Ook de rest van uw wensen zijn uiteraard te realiseren. Voor cortenstalen reclameborden op maat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Cortenstaal grafmonument

Bent u op zoek naar een cortenstalen grafmonument? Ook hierin kunnen wij genoeg voor u betekenen. Bij ons kunt u terecht voor een eigentijds en volledig naar uw wensen vormgegeven cortenstalen grafmonument. Cortenstalen grafmonumenten zijn ontzettend duurzaam. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een cortenstalen grafmonument? Neem gerust eens contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Cortenstaal border

Wilt u uw tuin een stoere uitstraling geven met het plaatsen van een cortenstaal borderrand? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De borderranden zijn volledig op maat te realiseren. Ook de dikte van het materiaal kunnen wij volledig afstemmen op uw wensen. Geef uw tuin een stoere uitstraling met een cortenstaal border van Beugels Metaalbewerking.

cortenstaal vijverrand

Cortenstaal vijverrand

Ook het maken van vijverranden van cortenstaal is bij ons mogelijk. Beugels Metaalbewerking heeft voor verschillende klanten al een cortenstalen vijverrand mogen maken. Hiernaast vindt u zo'n vijverrand om u een indicatie te geven van wat er onder andere mogelijk zou zijn.

Niet alleen het formaat, maar ook de vorm van de vijverrand zijn volledig naar uw wensen te realiseren. De vijverranden worden netjes afgewerkt. Het cortenstaal heeft geen invloed op de kleur en de waterkwaliteit van uw vijver.

Cortenstaal op maat

Beugels Metaalbewerking: cortenstalen producten volledig naar uw wensen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor cortenstaal op maat? Laten we geheel vrijblijvend de mogelijkheden eens bespreken