Prefab leidingwerk | Hoogwaardige kwaliteit

prefab leidingwerk

BJ Beugels uit Beilen is de specialist op het gebied van Prefab Leidingwerk. De prefab leidingen die wij op maat voor de klant maken, kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Ze worden pas gemaakt in onze werkplaats, om vervolgens op locatie eenvoudig met kleine- of zelfs zonder aanpassingen in elkaar gezet te worden. Dit bespaart kostbare tijd op locatie en neemt u veel werk uit handen. Wij beschikken over de juiste certificeringen voor het vervaardigen van prefab leidingwerk voor uiteenlopende toepassingen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op. 

Prefab leidingwerk

Prefab leidingwerk vervaardigd uit enkel hoogwaardige materialen

BJ Beugels is gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van RVS, Staal en aluminium leidingwerk. De leidingen worden volledig op specificaties van de klant vervaardigd. Afhankelijk van waar de leidingen voor gebruikt gaan worden, zullen wij u adviseren over welke materialen in uw situatie het beste resultaat leveren.

Het prefab leidingwerk vervaardigen wij aan de hand van uw tekeningen. Mocht u nog niet beschikken over de tekeningen, dan kunt u er ook voor kiezen om ons de leidingen op locatie in te laten meten en ons de tekeningen te laten ontwikkelen.

prefab leidingen

Soorten leidingwerk

Bij BJ Beugels kunt u terecht voor verschillende soorten prefab leidingen. Deze worden in onze werkplaats op maat vervaardigd uit een materiaal naar keuze. Hieronder vindt u een indicatie van onze veelzijdigheid. Uiteraard zijn andere soorten leidingwerk ook mogelijk.

  • Stoomleidingen
  • Gasleidingen
  • Voedingsleidingen
  • Waterleidingen
  • Productieleidigen
Neem contact op
Prefab leidingen

Montage, reparatie en onderhoud

Niet alleen voor de ontwikkeling en bouw van prefab leidingwerk kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook de montage voor u verzorgen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw leidingwerk. BJ Beugels biedt u het complete plaatje en beschikt over de juiste certificeringen om te werken aan uw leidingwerk.

Neem contact op

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie

Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van de gewenste informatie.