Stalen balk op maat laten maken in Drenthe

Stalen ligger

Stalen balk op maat laten maken

Bent u op zoek naar een bedrijf wat voor u een stalen balk op maat kan maken? Beugels Metaalbewerking is daarvoor het juiste adres. Wij maken stalen liggers/balken met zeer veel verschillende specificaties voor zeer veel verschillende toepassingen. Of het nou gaat om een stalen balk met een overspanning van 3, 5, of 8 meter, of een compleet ander formaat, wij maken de balk volledig naar uw wensen.

Bij Beugels Metaalbewerking hebben we veel ervaring in de metaalbewerking en ook in het maken van stalen balken. Ons bedrijf is gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). De stalen balken die wij leveren, worden volledig op maat en naar uw wensen gemaakt. Maar niet alleen het formaat is in overleg volledig op uw wensen af te stemmen. Ook de afwerking en het soort stalen balk wat u nodig heeft, stemmen wij graag samen met u af. Wij kunnen u goed adviseren over het soort stalen balk wat u nodig heeft.

Stalen balk laten berekenen

Wanneer u heeft besloten dat u een stalen balk op maat wilt laten maken, is het belangrijk om te weten aan wat voor specificaties deze balk moet voldoen. Een stalen balk (ook wel stalen ligger genoemd) gaat namelijk een belangrijk deel vormen van de constructie. Met een stalen balk berekening kan de veiligheid van de constructie gegarandeerd worden. Vaak is een stalen balk berekening ook onderdeel van de verplichte omgevingsvergunning bij een verbouwing. Voorbeelden van wanneer zo'n berekening vaak wordt toegepast vindt u hieronder:

  • Bij een wanddoorbraak
  • Bij het plaatsen van een uitbouw
  • Bij het plaatsen van een dakopbouw

Bij Beugels Metaalbewerking hebben wij de juiste contacten voor het laten uitvoeren van zo'n berekening door een constructeur. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Stalen balk laten monteren

Bent u ook nog op zoek naar een bedrijf wat u kan begeleiden of wat de gehele montage van uw stalen balk kan verzorgen? Dan bent u bij Beugels Metaalbewerking aan het juiste adres. Ook met montage werkzaamheden hebben wij namelijk veel ervaring. Wij kunnen u daardoor volledig ontzorgen. Het enige wat u hoeft te doen, is het doorgeven van uw wensen en wij doen de rest.

stalen balk overspanning 3/5/8 meter

Stalen balk op maat laten maken? Beugels Metaalbewerking helpt u graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een stalen balk op maat? Neem gerust eens contact op