0593 - 726150
Masten op maat

Masten op maat

Sorry!

Fijn dat u op deze pagina terecht bent gekomen en uw interesse in ons bedrijf en een mast! Echter, door de grote drukte hebben wij de productie tijdelijk moeten stilleggen.


Beugels masten bouw

Bent u op zoek naar een bedrijf wat voor u een mast op maat kan maken? Zoek dan niet verder. Bij Beugels Metaalbewerking bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het maken van kokermasten, wifi masten, camera masten en lichtmasten bouwverlichting op maat. Maar ook het laten maken van andere masten is in overleg uiteraard mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wilt u dus een mast op maat laten maken door een bedrijf in Drenthe? Neem gerust eens contact met ons op. Samen met u bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Kokermast op maat

Kokermasten zijn masten die door middel van een lier in en uit elkaar geschoven kunnen worden. De kokermasten die wij maken, zijn zowel qua materiaal als qua afmetingen volledig op uw wensen af te stemmen. Wij hebben veel ervaring met het maken van kokermasten van staal, maar ook van aluminium. Ook de keuze voor een lier is volledig naar uw wensen in te richten. Hierbij kunt u de keuze maken voor een elektrische lier of een handlier. De masten die wij maken zijn van hoge kwaliteit. Kortom, bent u op zoek naar een bedrijf voor een kokermast op maat? Dan helpen wij u graag verder.

Cameramast op maat

Wilt u een camera mast op maat laten maken? Geen probleem, ook daar hebben wij veel ervaring mee. Wij maken camera masten op maat die plek bieden aan één of meerdere camera's. De hoogte en diameter van de camera mast, net als het materiaal van de mast, zijn in overleg volledig af te stemmen op uw wensen. Ook is het mogelijk om de cameramast van anti-inklimbeveiliging te laten voorzien.

Lichtmast (bouwverlichting) op maat

Wilt u een lichtmast voor bouwverlichting laten maken voor een bouwplaats? Of wilt u een ander soort lichtmast laten maken voor bijvoorbeeld een sportveld? Wij maken verlichting masten op maat. Ook hierbij is het materiaal en de afmetingen volledig op uw wensen af te stemmen. De verlichting masten kunnen zowel voor vaste plaatsing als mobiel gebruik vormgegeven worden.